tisdag 20 april 2010

Scrap

Var på scrapträff i helgen, fick gjort lite eller mycket egentligen, för jag brukar aldrig få gjort något, blir mest prat och test av olika saker, tekniker mm. Men denna gången fick jag gjort två scrapsidor, väldigt enkla. Min tanke är ett album till mina föräldrar, från deras bröllopsdag 30år (pärlbröllop), sidorna är inte riktigt färdiga ska ha dit pärlor också tror jag :)


Fick hjälp att stansa ut mina nya fina dies, tack Karolina. På denna sidan är det nyckel och nyckelhålet som jag stansat.

För att stansa ut sizzix i epic så behöver man ha 2 chipboard den genomsiktliga plattan eller två om man har det. Jag annvände genomsiktlig platta, sizzix dies, papper, 2 chipbord (tjock kartong), överst flex matta. Man får testa sig fram.

Ha det så bra!

"Snutte"

Har lyckats virka en "snutte" till jobb, för att visa hur garnet är.
Snutte är virkad i eco-bomull (Panduro), mönstret hittade jag på http://www.drops.se

måndag 12 april 2010

Lite nytt och en beställning

Jag har köpt de nya Tim Holtz disen, dom är helt underbara!
Ska bara komma på hur jag ska annvända dom i epic maskinen.

Har fått en beställning på dopkort, tänkte göra det enkelt!

Bokstäverna är utstansade (storybook) det tog några timmar, 2 för att vara exakt ;) Tror man att det är så smidigt att stansa ut, ja ja nu är dom gjorda. Stämpeln har jag köpt på Panduro

Som ni vet sen innan så är jag ingen mästerfotograf, ber om ursäkt för dåliga bilder!

Ska på scrapträff i helgen, ska bli jätteroligt. Då kanske min "musa" tittar fram så man kan få lite ny luft under vingarna :)

Ha det så bra där ute!